Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Celostátní akce "Týden Hokeje" v Rožnově pod Radhoštěm

07.03.2017 | Marek Moll

27.ledna 2017 proběhla na zimním stadioně HC Rpžnov pod Radhoštěm akce "Týden Hokeje" v rámci celostátní kampaně ČSLH

Dne 27.1.2017 proběhla v našem klubu, HC Černí vlci Rožnov pod Radhoštěm akce Pojď hrát hokej organizovaná ČSLH. Na akci jsme nechali vytisknout 1000 letáčků, které jsme roznesli na ZŠ – 1+2 třídy a na všechny mateřské školy v Rožnově a okolí ( Dolní Bečva, Vidče, Zašová, Zubří, Vigantice, Frenštát pod Radhoštěm ). Dále jsme týden před samotnou akcí uspořádali na náměstí v Rožnově pod Radhoštěm náborovou akci za účasti dětí 1-4 třídy na které děti hrály hokej s tenisákem a všichni kolemjdoucí si mohli vystřelit na brankáře a vyzkoušet si několik soutěží s hokejkou. V rámci této akce děti také rozdávaly letáčky. Na této akci jsme použili i banery zaslané ČSLH.
Na všechny vývěsné reklamní plochy v Rožnově ( 15 ploch ) jsme nechali vyrobit a vylepit velké plakáty, dále pak cca 30 menších plakátů s datem a časem akce jsme roznesli po prodejnách a výlohách v Rožnově a okolí.
Samotná akce proběhla v pátek 27.1.2017 od 16:00 do 17:45 hodin na ZS v Rožnově. Akce se zúčastnilo 48 dětí s rodiči ( viz. vypsané registrace ) + 9 dětí ( staršího věku, které nevypisovaly registraci ) + 17 dětí našeho klubu ( hráči 1+2 třídy ) které na ledě předváděly to, co se již naučily a hrály minihokej, který moderátor komentoval. Tzn., že celkem se akce se na ledě zúčastnilo 74 dětí.
Rodiče po příchodu vypsali registrační formuláře, děti si daly věci do šatny, kde jim pomáhali hráči dorostu s převlékáním. Po krátkém uvítání proběhla v našem V.I.P. prostoru prezentace s představením hokeje ( projektor, ozvučení, moderátor ) a cca po 15 minutové prezentaci šly děti na led. Ledová plocha byla rozdělena na 6 částí, v jedné třetině předváděli malí hokejisté vzorový trénink a v jedné časti byli úplní začátečníci, kterým kromě trenéra pomáhali s jejich prvními krůčky ještě 3 bruslařky a dva asistenti z řad dorostenců. Na ostatních stanovištích byly pro děti připraveny soutěže: překážková dráha, honičky s míči, švihadla a podjíždění překážek, zábavné hry a soutěže. Děti se během cca 50 minut vystřídaly na všech stanovištích. Na hladký průběh dohlížel na každém stanovišti vždy jeden trenér s licencí ( B nebo C ) + asistent z řad rodičů + asistenti z řad dorostenců. Celkem akci řídilo 7 trenérů + 4 asistenti + 6 asistentů dorostenců + 3 maminky krasobruslařky.
Během celé akce jsme pořizovali fotodokumentaci a natáčeli jsme video ( viz. přílohy ). Na závěr proběhlo společné fotografování účastníků.
Všem dětem ( kterým rodiče vypsali registrace) jsme rozdávali dárečky, a těm, kterým rodiče vypsali registrace ještě dresy dále jsme přidali nějaké bonbóny a drobné občerstvení ve V.I.P. pro rodiče ( čaj, káva, minerálky ).
Akce měla velký úspěch a obešla se bez zranění.
Všichni se těšíme na další podobnou akci.


Sportu zdar,
hokeji zvlášť

Jirka.

 
Utkání
Muži | Neděle 01.10.2023
HC Rožnov - HC Studénka
4:5 sn (0:1,2:0,2:3, P 0:0, SN 0:1)
 
Dorost | Neděle 01.10.2023
HC Bobři Valašské Meziříčí - HC Černí vlci
3:8 (0:3,0:5.3:0)
 
Starší žáci | Neděle 01.10.2023
SK Prostějov 1913 - HC Černí vlci Rožnov
3:5 (3:0,0:2,0:3)
 
Mladší žáci | Sobota 30.09.2023
HC Černí vlci Rožnov - Tigers Zlín
5:17 (2:6,0:8, 3:3)
 
 
© eSports s.r.o. & HC Rožnov pod Radhoštěm - Email: info@hcroznov.com RSS