Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Mladší dorostenci bodovali v Břeclavi

19.12.2017 | mm


V neděli proti sobě ve 2.kole nádstavby o postup do vyšší soutěže nastoupili mladší dorostenci proti týmu HC Lvi Břeclav. Hrálo se na jihu moravy a i když cestování nebylo zrovna z nejpohodlnějších, naši hned zpočátku nastoupili v ostrém tempu a domácí celek zatlačili do jejich obranného pásma. Šance obou týmů na sebe nedaly dlouho čekat a 1.gól do břeclacské sítě dal v 9. minutě Štěpán. Soupeř ale rozhodně nestál o to, aby mu vlci gólově utekli, vymanil se z prvního nátlaku a po chvilce přenesl hru k nám do třetiny. Intenzita a zápal se mu vyplatili a na počátku 16.minuty slavili Lvi vyrovnávací branku. Po vzájemné gólové ochutnávce oběma šelmám vzrostla chuť ukázat, kdo má navrch. Gólově jsme z toho do konce třetiny vytěžili my, a to po spolupráci davida valáška a patrika šimíčka, kdy druhý jmenovaný uzavřel úvodní dějství golem na 1:2 .
Po první přestávce se hrál hokej tak vyrovnaný, že šance byli na obou stranách podobné, ale branka nepadla.
Trener vlků ve druhé přestávce správně vyhodnotil situaci, když v šatně řekl klukům, že další gol bude "kdo z koho"; naši si to náležitě vzali k srdci a i když první vhazování po druhé pauze jsme prohráli a dokonce nás soupeř donutil vyhodit na ZU, další buly jsme už měli pod kontrolou. David bednařík rozehrál na mollíka, ten se si s kotoučem pohotově objel naši branku a potáhl bez okolků na levé křídlo samkovi, který šikovně nasměroval puk do útočné třetiny. Tam už si pro něj dojel jenda a nacentroval bedýnkovi, jehož střela na bránu se ale ještě odrazila k pravému bekovi. Bombu davida němce břeclavský golman také vyrazil, prozměnu na druhého beka a mollík taky zkusil štěstí důraznou střelou. I jeho ránu golman vyráží, ale ke své smůle na lopatu bedýnky, který se tentokrát už nemýlil a zvýšil na 1:3. Úsilí domácích se pak neslou celou poslední třetinou a vyvrcholilo 2 minuty před koncem v hru 6 na 5. Jenže chybnou nahrávku ve středním pásmu zachytil bedna, poslal ji k mantinelu kde ji matuškin klepnutím do puku posunul na samka, ten kotouč povozil a podržel přesně tak dlouho, jak bylo potřeba a přesnou střelou od soupeřovy modré pečetil na konečných 1:4 pro černé vlky. Highlites z utkání si můžete prohlídnout zde:.... Fotogalerie vlevo nahoře nebo zde: http://www.hcroznov.com/photofolder/index/idFolder/26/save/Vyhledat

 
Utkání
Muži | Neděle 01.10.2023
HC Rožnov - HC Studénka
4:5 sn (0:1,2:0,2:3, P 0:0, SN 0:1)
 
Dorost | Neděle 01.10.2023
HC Bobři Valašské Meziříčí - HC Černí vlci
3:8 (0:3,0:5.3:0)
 
Starší žáci | Neděle 01.10.2023
SK Prostějov 1913 - HC Černí vlci Rožnov
3:5 (3:0,0:2,0:3)
 
Mladší žáci | Sobota 30.09.2023
HC Černí vlci Rožnov - Tigers Zlín
5:17 (2:6,0:8, 3:3)
 
 
© eSports s.r.o. & HC Rožnov pod Radhoštěm - Email: info@hcroznov.com RSS