Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Mladší dorostenci ovládli mazi svátky domácí Turnaj o pohár starosty města

02.01.2018 | -mm-

 

Období mezi svátky letos již tradičně patřilo na rožnovském zimním stadionu hokejovým turnajům. Tím největším byl dvoudenní turnaj mladšího dorostu o pohár starosty města, který se uskutečnil ve dnech 27.-28.12.2017. Organizátoři turnaje si tentokrát pozvali 4 družstva, které, včetně našeho týmu, mezi sebou sehráli celkem 10 utkání systémem každý s každým a 3x 20min. čistého času.
Jako hosté k nám do Rožnova pod Radhoštěm tentokrát zavítali týmy TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí, SK Sršni Kutná Hora, HC Orlíci Uničov a HC Býci Karviná.
Úvodní utkání nemohlo pro náš tým Černých vlků dopadnout lépe, když po rozpačitém začátku dovedli naši kluci zabojovat a uhrát konečný výsledek na vítězných 9:3.
Ve druhém utkání domácích nám chtěl vítězství zkomplikovat hokejový klub z Veselí nad Lužnicí a nutno podotknout, že se to klukům z čech celkem dařilo. A i když hráli velice houževnatě, naši se dokázali s jejich bojovností statečně a úspěšně poprat a cílevědomým tlakem dopředu a zodpovědným bráněním zvítězili i v tomto utkání poměrem 4:2.
V prvním utkání druhého hracího dne opět nastoupili naši černí vlci, tentokráte proti již "odzkoušenému"  celku z naší ligové soutěže HC Orlíci Uničov. I zde kluci zabodovali, i když jen jedním bodem za konečnou plichtu 1:1. Oba tými hráli vyrovnané a pohledné utkání nabité skvělými kombinacemi, útočnými akcemi a důsledným bráněním. V zrcadle ligové soutěže, se ale jednalo určitě o úspěch, protože tam jsme oba zápasy základní části s Orlíky prohráli.
V posledním našem utkání šlo o všechno, jelikož se rozhodovalo o vítězi celého turnaje a pokud by Černí Vlci prohráli, skončili by až na třetím místě. I tuto náročnou roli ale zvládli naši borci na výbornou a konečný výsledek 5:1, tak pečetil jejich celkové vítězství v turnaji a zaslouženou odměnu za vynaložené dvoudenní úsilí.
Nejen domácí družstvo ale podávalo skvělé výkony; výborný hokej předváděly všechny týmy, o čemž svědčí nevelké rozdíly v počtech bodů v konečné výsledkové tabulce.
První den nás svou návštěvou a shlédnutím části našeho utkání proti Lokomotivě poctili svou návštěvou i zástupci vedení města-starosta Radim Holiš a šéf úřadu Roman Hep, který na závěr předal i poháry, medaile a věcné ceny, které nám město Rožnov pod Radhoštěm poskytlo.
Děkuji tak trenérům Jirkovi Knápkovi a Liboru Poláškovi za odvedenou práci, klukům za skvělé výkony a městu za poskytnutou finanční, materiální i organizační podporu

sestava domácího týmu:
Lukáš KANTOR (golman), David BEDNAŘÍK, Daniel NĚMEC, Samko RYBÁR, Danek MATUŠKA, Martin DOŘIČÁK, Filip MOLL, Jenda STÁŇA, David NĚMEC, Mark SLEZÁK, Vojta KUČERA, David VALÁŠEK, Max KOJDA, Štěpán JUREK.
-mm-



 
Utkání
Muži | Neděle 01.10.2023
HC Rožnov - HC Studénka
4:5 sn (0:1,2:0,2:3, P 0:0, SN 0:1)
 
Dorost | Neděle 01.10.2023
HC Bobři Valašské Meziříčí - HC Černí vlci
3:8 (0:3,0:5.3:0)
 
Starší žáci | Neděle 01.10.2023
SK Prostějov 1913 - HC Černí vlci Rožnov
3:5 (3:0,0:2,0:3)
 
Mladší žáci | Sobota 30.09.2023
HC Černí vlci Rožnov - Tigers Zlín
5:17 (2:6,0:8, 3:3)
 
 
© eSports s.r.o. & HC Rožnov pod Radhoštěm - Email: info@hcroznov.com RSS