Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

VLČÍ DOROST ZVLÁDL PRESTIŽNÍ DERBY

21.10.2019 | Marek Moll

V posledním kole základní části to dorost s Valmezem rozhodně neměl jednoduché, ale naknoc slavil

Poslední kolo základní části a taky bitvu o umístění v tabulce se podařilo našim dorostencům doma ustát a v dramatickém a vyrovnaném souboji nakonec zdolali bobry z valašského meziříčí těsným rozdílem 5:4.

Kluci to podobně jako v minulém kole nakopli velmi dobře (možná jsme hosty i trochu zaskočili) a po necelých třech minutách zápasu se na nás ukazatel skore usmíval naší dvojkou proti nule na straně hostů. Střelecky se prosadlili pepíno a radek. Jenže stejně jako minulý týden jsme i tentokrát o vedení přišli ještě během 1.třetiny. Nejdříve hosté korigovali v přesilovce, když si šel v 6.minutě radek odpočinout na 2 minuty na trestnou za držení. Další branku přidali valaši o necelých 10 minut později, což ale z jejich strany bylo gólově pro 1.třetinu naštěstí vše.

Druhá třetina začala pro změnu lépe pro hosty, kdy je po třech minutách dostal do vedení šikovný Šimon Rigo, který dal v zápase 3 ze 4 golů a připsal si tak na své konto cenný hattrick. Naši kluci si ale byli vědomi nelichotivé hrozby umístění na chvostu tabulky a po tlaku před brankou bobrů těsně po skončení naší přesilovky se jendovi podařilo vyrovnat na 3:3. Odstartoval tak tuhý boj o to neskončit poslední. V zápalu hry náš realizační tým u vrátek neuhlídal střídání a ve 32.minutě si za toto pochybení šel dvě minuty nedobrovolně odsedět jenda. Hosté nenechali nic náhodě a po minutě a půl je znovu poslal do vedení už zmiňovaný Rigo. S výsledkem 3:4 z pohledu domácích jsme i přes usilovnou snahu odcházeli na konci 2.třetiny do šaten.

V posledním dějství už se začala i přes ukázkovou bojovnost a snahu bobrů projevovat naše početní převaha (hráli jsme 15 proti 11) a taky pomoc našich borců kteří jsou na zkušené u VHK a do 50.minuty zápasu se tak 2x trefil Martin Dořičák. Hosté se snažili o zvrat a minimálně o vyrovnání, ale v posledních minutách hry už se tento záměr jevil lehce nad jejich fyzické síly a možnosti. Sami víme, že vydržet v 11 nebo 10 hráčích takové tempo není zrovna lehký úkol. V závěrečné 10timinutovce pak ani jedno družstvo nevyužilo nabízenou přesilovou hru a zápas pro nás končí vítězně 5:4. Díky borci, díky trenére a díky kamile (který operativně musel nastoupit na led jako rozhodčí, pže i na svazu pracují jen lidi).

Foto z utkání najdete zde.


 
Utkání
Muži | Neděle 01.10.2023
HC Rožnov - HC Studénka
4:5 sn (0:1,2:0,2:3, P 0:0, SN 0:1)
 
Dorost | Neděle 01.10.2023
HC Bobři Valašské Meziříčí - HC Černí vlci
3:8 (0:3,0:5.3:0)
 
Starší žáci | Neděle 01.10.2023
SK Prostějov 1913 - HC Černí vlci Rožnov
3:5 (3:0,0:2,0:3)
 
Mladší žáci | Sobota 30.09.2023
HC Černí vlci Rožnov - Tigers Zlín
5:17 (2:6,0:8, 3:3)
 
 
© eSports s.r.o. & HC Rožnov pod Radhoštěm - Email: info@hcroznov.com RSS