Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

ZNOJMO - PRO DOROST DALŠÍ PROVĚRKA, POUČENÍ, ALE I MOTIVACE

13.11.2019 | Marek Moll

Domácí zápas proti borcům z kraje vína a sladkokyselých nálevů nedopadl podle představ, ale k radosti chybělo málo

Po nevalném ba skoro nehokejovém výkonu před týdnem v Karviné (prohra 4:1, foto ze zápasu zde, komentář raději nikde) měli naši dorostenci možnost napravit reputaci s hosty, kteří přicestovali ze Znojma.
Začátek zápasu se až k neuvěření podobal našemu standardnímu nástupu do hry a po 50 vteřinách jsme tekli 0:1 golem Matese Neckáře. Pak jsme na chvíli převzali taktovku a vypadalo to, že tentokrát si naši chtějí domácí body ubojovat a po tlaku a skrumáži před Korčekovou brankou se nejlíp zorientoval Jenda a v čase 3:36 srovnal na 1:1. To ale bylo z naší strany nadlouho vše a to nejenom golově. Přihrávky šly s přesností +/- 2metry a když už se ji podařilo trochu usměrnit, nastal problém při zpracování. V držení a odebírání kotouče nás hosté školili a z jejich hry dopředu si můžeme taky něco vzít. Z výše uvedených důvodů se ani nelze divit, že konec prvního dějství jsme končili díky znojemským Nečasovi a Hudečkovi 1:3.

To v druhé třetině (hlavně pak v její 2.půlce) už to byl hokej o něco pohlednější. Přihrávky jsme sice vyladili jen nepatrně ale zlepšili jsme důraz. Nejprve si porozuměli na konci naší přesilovky v 11.minutě David s Adamem Veřmířovským a o 5 minut později pak Kelňoška opět s Adamem. Zdálo se, že chlapci začali oprašovat formu ze zápasu s Frýdkem a do šaten jsme podruhé odcházeli za stavu 3.3.

Třetí část byla z našeho pohledu nejvydařenější co se týká herního projevu, získali jsme chuť vyhrát, začali hrát dopředu a dělat problémy před soupeřovou bránou. Znojemští ale nepolevili, naopak, vytrvali ve svém výborném stylu hry a útočili také. Šance byly na obou stranách, náš Raška několikrát skvěle podržel, ale za naše chyby z trochu riskantní hry jsme zaplatili 2 brankami, když se v rozmezí 12 minut trefil nejdříve Neckář po spolupráci s Nečasem, podruhé (celkově potřetí) pak Neckář po spolupráci s Korčianem. 5 minut před koncem mi Mollík na střídačce u vrátek prozradil, že dá góla, což se mu sice v následujícím střídání nepodařilo, ale v tom dalším (1,5 min. před koncem) už po samostatném úniku a projetí celého hřiště bezpečně snižuje na 4:5. Poslední minutu jsem hosty zahnali v 6ti bez brankáře do jejich obranného pásma a neskutečně dotírali na Korčekovu branku, ale bohužel už bez změny skore.

Foto ze zápasu zde.
Video z místní TV zde.

 
Utkání
Muži | Neděle 01.10.2023
HC Rožnov - HC Studénka
4:5 sn (0:1,2:0,2:3, P 0:0, SN 0:1)
 
Dorost | Neděle 01.10.2023
HC Bobři Valašské Meziříčí - HC Černí vlci
3:8 (0:3,0:5.3:0)
 
Starší žáci | Neděle 01.10.2023
SK Prostějov 1913 - HC Černí vlci Rožnov
3:5 (3:0,0:2,0:3)
 
Mladší žáci | Sobota 30.09.2023
HC Černí vlci Rožnov - Tigers Zlín
5:17 (2:6,0:8, 3:3)
 
 
© eSports s.r.o. & HC Rožnov pod Radhoštěm - Email: info@hcroznov.com RSS