Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

NA VÍTĚZSTVÍ SE STARŠÍ ŽÁCI Z OLOMOUCE U NÁS POŘÁDNĚ NADŘELI

13.11.2019 | Marek Moll

V náročném boji o postupové umístění drželi starší žáci Černých vlků dlouho tempo s výborně hrající olomoucí; závěr ale patřil hostům

V úterý 12.11.2019 byla na ZS v Rožnově k vidění krásná hokejová podíváná i když pro nás s trochu smutným koncem. Naši starší žáci vyzvali na domácí půdě tým Olomouce a i když po necelých 4 minutách hry inkasovali zásluhou spolupráce Vrány a Polcra od posledně jmenovaného úvodní branku utkání, rychle se otřepali, zkoncentrovali a začala pohledná ukázka hokejových dovedností na obou stranách. Borci šlapali jako na baterky, každý si plnil co měl a tak se hra uchýlila do polohy čekání na soupeřovo pochybení. Toho jako první využil v čase 5:52 Jindra Stružka, kterému asistoval David Miklas, který srovnal na 1:1. Hra pokračovala v podobném obraze i dále a znovu to byli naši, kterým se potařilo stáhnout vítězství na svou stranu. Tentokrát zafungovala spolupráce našich mladších žáků Alexe a Davida, který při naší přesilovce a při tlaku do Dosedělovy branky nezazmatkoval, v klídečku si podržel kotouč a za jízdy našel krásnou skulinu v pravém horním rohu. Na stylu hry ani na skore se do konce třetiny nic nezměnilo a borci šli do šaten s optimismem za stavu 2:1.

Nástup do druhé části se nesl v duchu herního projevu té první a až do půlky třetiny to byl pořád vyrovnaný boj s šancema na obou stranách. Zlom pak nastal v čase mezi 33. a 34. minutou, kdy jsme zásluhou našich chyb při bránění ve hře i před brankou inkasovali zásluhou olomoucké trojice Gavlas, Neoral, Polcr hned 2 branky, což pro vlky neznamenalo nic jiného, než zatnout zuby a nepříznivý výsledek 2:3 dotáhnout aspoň na remízu. Do konce druhé části se už sice skore 2:3 nezměnilo, ale Mollík zlikvidoval pár Olomouckých tutovek a taky bylo vidět, že mírná početní převaha Hanáků se začíná hlásit o slovo. V tu chvíli začínala být o to větší škoda, že jsme nevyužili čtyř do té doby nabídnutých přesilovek.

Po krátké přestávce jsem nastoupili v rychlém tempu, což se vyplatilo a po necelých 3 minutách opět zafungovala Davidova muška, který po asistenci Adama srovnává na 3:3. Olomoučtí ale předvedli poctivou, rychlou a přesnou hru dopředu i dozadu a bylo znát, že začínají mít fyzicky lehce navrch. Golové příležitosti se přesunuly spíše do našeho obranného pásma a nebylo vyjímkou ani zvonící břevno Mollíkovy branky. Nám se sice v polovině dějství opět nabídla přesilovka, tu jsme ale opět nevyužili. Po dalších 5ti minutách hosté svoji snahu a své dovednosti opět zúročili a během 1 minuty dokázali 2x dostat kotouč za záda našeho golmana. 12 minut před koncem zápasu jsme tak prohrávali rozdílem 3:5. Ani poslední nabídnutá přesilovka v čase 55:33 ani závěrečná power-play už na našem počtu vstřelených branek nic nezměnila, naopak jsme inkasovali 6 gol do prázdné branky.
No nic borci, byl to heroický výkon, vyladíme ty přesilovky a jedeme dál. Nic není ztraceno.

Fotogalerii z utkání naleznete zde.

 
Utkání
Muži | Neděle 01.10.2023
HC Rožnov - HC Studénka
4:5 sn (0:1,2:0,2:3, P 0:0, SN 0:1)
 
Dorost | Neděle 01.10.2023
HC Bobři Valašské Meziříčí - HC Černí vlci
3:8 (0:3,0:5.3:0)
 
Starší žáci | Neděle 01.10.2023
SK Prostějov 1913 - HC Černí vlci Rožnov
3:5 (3:0,0:2,0:3)
 
Mladší žáci | Sobota 30.09.2023
HC Černí vlci Rožnov - Tigers Zlín
5:17 (2:6,0:8, 3:3)
 
 
© eSports s.r.o. & HC Rožnov pod Radhoštěm - Email: info@hcroznov.com RSS