Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

DOROST PŘEDVEDL V PROSTĚJOVĚ PARÁDNÍ OBRAT; TŘEŠNIČKU NA DORTU ALE SLUPLI DOMÁCÍ

18.11.2019 | Marek Moll

Dorstenci v Prostějově ukázali, že umí zabrat a poprali se s tříbrankovým rozdílem; na závěrečné nájezdy ale vyšli naprázdno

Utkání pro nás začalo slibně, to když se těsně po skončení naší první přesilovky dostali naši pěknou kombinací do obranného pásma domácích, kde jsme se příkladně dokázali udržet na kotouči a kdy se po přihrávce od Martina Dořičáka ukázkově zorientoval Radek Miklas a vstřelil svou první branku tohoto zápasu. 0:1. Radost ale trvala pouhé 3 minuty. V čase 6:40 se dokázal prosadit Prostějovský Stloukal, po samostatném úniku nechal za sebou oba naše obránce a Vohlídka už jenom smutně lovil puk z naší branky. 1:1. Domácí byli při chuti a taky díky 3 našim vyloučením se o něco více hrálo u nás. Tuto převahu domácí dokázali zúročit 4 vteřiny!!! před koncem první části a po pěkné kombinaci Filípka a Tábora, který před naší kasou našel nepokrytého Tománka vedli domácí 2:1.

Ve druhé třetině se začalo hrát vyrovnaně na obou stranách, ale jen do 24. minuty, kdy Pepa Kovář neudržel emoce na uzdě a zezadu sundal krosčekem střídajícího protihráče. Rozhodčí si navíc všimli, že Pepovi chybí na ochranné přilbě řemínek a tak ho poslali na trestnou lavici za nebezpečnou výstroj. Toho dokázal Prostějov využít a po necelé minutě zvyšuje po spolupráci Kotlána a Filípka na 3:1. Naši se pak začali více soustředit a lépe se držet na puku, což o 4 minuty později dokázal podruhé přetavit v náš gol Radek Miklas, kterému asistoval Patrik Šimíček. 3:2. Pak ale opět převzali hru do svých rukou domácí a zatáhli puk k nám do třetiny. Jejich první nápor jim sice ještě nevyšel, ale díky důrazu, vyhraným soubojům a dobré kombinaci Kotlána, Koutného a Koláře se udrželi na puku a prvně jmenovaný tentokrát poslal kotouč za Vohlídkova záda. 4:2.

Třetí část pro nás začala jako zlý sen. Hrálo se jen u nás, nebyli jsme schopni odebrat soupeřovi puk a když už se to podařilo, nedokázali jsme jej díky prohraným soubojům dostat ze třetiny. Prostějov opět ukázal výbornou práci před naší brankou, a po pěkné kombinaci a spolupráci Tábora a Tománka zvyšuje na 5:2. Pak ale přišlo osvícení, naši začali předvádět to co nám do té doby chybělo a co jsme zatím viděli většinou jen u domácích. Perfektní práce v útočné třetině, přehled a dobré bruslení. Nejdříve si to ťukli Martin Dořičák a Radek Miklas, který si objel branku hostů, našel Patrika Šimíčka a ten snižuje na 3:5. Následujících 13 minut to byla hra nahoru dolů a jak Vohlídka tak Dubský měli v brance co dělat. Závěr ale patřil jednoznačně Černým vlkům. Minutu a půl před koncem základní hrací doby nejdříve poslal Martin Dořičák krásný pas na Patrika Šimíčka, ten si udělal oba beky, bekendovkou překonává Dubského a snižuje na 4:5. Domácí po obdržené brance berou oddechový čas. Trenér Libor Polášek rozdává poslední pokyny a sází všechno na hru v 6ti hráčích bez brankáře. To se vyplatilo a 15 vteřin před koncem se po nahrávce Adama Drastíka prosadil ve skrumáži už potřetí Radek Miklas a srovnává na 5:5. Na zklidnění bereme i my oddechový čas a v poklidu si poté dobruslíme pro samostatné nájezdy

Závěrečné nájezdy už byly ze strany golmanů o skvělé práci Vohlídky i Dubského a ze strany hráčů oboustrannou přehlídkou, jak se trestné střílení asi předvádět nemá. Rozhodla až 10. serie nájezdů, kdy se konečně prosadil domácí Kudláček a urval tak pro domácí druhý ze 3 rozdělovaných bodů. Konečný výsledek po SN tak pečetil na 6:5.

Foto ze zápasu najdete zde.

 
Utkání
Muži | Neděle 01.10.2023
HC Rožnov - HC Studénka
4:5 sn (0:1,2:0,2:3, P 0:0, SN 0:1)
 
Dorost | Neděle 01.10.2023
HC Bobři Valašské Meziříčí - HC Černí vlci
3:8 (0:3,0:5.3:0)
 
Starší žáci | Neděle 01.10.2023
SK Prostějov 1913 - HC Černí vlci Rožnov
3:5 (3:0,0:2,0:3)
 
Mladší žáci | Sobota 30.09.2023
HC Černí vlci Rožnov - Tigers Zlín
5:17 (2:6,0:8, 3:3)
 
 
© eSports s.r.o. & HC Rožnov pod Radhoštěm - Email: info@hcroznov.com RSS