Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

ZÁPAS STARŠÍCH ŽÁKŮ S PŘEROVEM PŘINESL DLE OČEKÁVÁNÍ NAPÍNAVOU PODÍVANOU

20.11.2019 | Marek Moll

Domácí zápas starších žáků s Přerovem se nám podařilo v závěru otočit a dotáhnout dvoubrankové manko aspoň na remízu

Minulou neděli přívitali naši starší žáci na domácím ledě kluky z Přerova, kteří nám už 3 kola dýchají v tabulce na záda, takže se čekal vyrovnaný zápas a bitva kdo z koho. To si jistě uvědomovali i hosté a úvod utkání se jim také podařilo ovládnout. Už po necelé minutě nás svou souhrou vyškolila trojice Macháček, Zavadil a Šindler, který vstřelil úvodní branku a poslal hosty do vedení 0:1. O čtyři a půl minuty později, už zmíněný Macháček dostal nabito od Mrlíka a zvýšil náskok na 0:2. Tak tohle nevypadalo moc dobře. Naši se ale vzchopili, trenér provedl pár taktických manévrů a výsledkem souhry Jindry, Alexe a Davida byl puk za brankovou čárou Trnky, který byl tou dobou v bráně 2 minuty i s cestou. S výsledkem 1:2 jsme po 1.třetině odešli do šaten.

V úvodu druhé třetiny jsme lehce zaspali v obraně a 2 minuty po začátku se po spolupráci Daniše, Rozehnala a Nedbala podařilo hostům znova odskočit o 2 branky. 1:3. Naši se ale nenechali zahnat do kouta a na dalších 5 minut jsme pro změnu měli více ze hry my, což se nám podařilo zúročit i golově. Nejprve se díky Jindrovi a Alexovi podařilo zatáhnout puk do útočného pásma Přerova a nahrát mezi kruhy Davidovi. Te se sice mezi protihráči před jejich brankou prosadil, ale Trnkovi se „podařilo“ jeho střelecký pokus vyrazit. Naštěstí pro nás se tak stalo přímo Mirovi na lopatu a ten už se nemýlil a snížil na 2:3. O necelých 5 minut později se pak znovu hrálo v našem útočném pásmu a tentokrát si nejlépe porozuměli marek Stodůlka a Michal, kterému se konečně podařilo vsítit a srovnat ta stav na napínavých a dramatických 3:3. Jenže naše radost z vyrovnání netrvala dlouho a po 50ti vteřinách se Hermélymu a Rozehnalovi podařilo nechat za sebou naši obranu a Rozehnal čtvrtou brankou Přerova rozehnal naši touhu ujmout se vedení. 3:4. takto jsme 2. část zápasu i dohráli.

I když to tak na začátku posledního dějství nevypadalo, přišlo nakonec na řadu i zmíněné drama. Ale popřádku. V šesté minutě to byli sice znovu hosté, kterým se díky dobré kombinaci Dobši a Macháčka a ještě lepšímu zakončení Zavadila podařilo navýšit brankový rozdíl o 2 fíky na 3:5, ale to bylo z golového repertoáru Přerova vše. Naši ze sebe vydolovali fyzické i střelecké rezervy a rozjeli válečné tažení tažení na Trnkovu svatyni. Stálo nás to sice několik příležitostí, které jsme soupeřům poskytli, ale oproti sobotnímu „výkonu“ v Opavě se Marek v naší brance opět předvedl a všechny Přerovské pokusy už do konce utkání spolehlivě zlikvidoval. To Trnka na opačné straně hřiště měl problémy opačné. Pár našich golovek sice taky eliminoval, ale na 2 z nich nestačil. Nejprve se v 50. minutě po solo jízdě prosadil David a snížil na nadějných 4:5. Super. O 2 minuty později vzbudila euforii a velký optimismus dvojice Michal Gabko a Adam Koláček, kteří si poradili s přerovskou obranou a Adam nakonec i s golamnem, když krásně umístěnou střelou srovnal na 5:5. Zbývalo 8 minut do konce zápasu a pro obě lavičky a oba tábory fanoušků začala hra nervů o vítězství a bod z nejcennějších. Oba týmy stáhli útoky a obrany na to nejlepší co měli a borci šlapali na 150%. To si uvědomil i náš trenér Roman Vaněček a v 57. minutě dopřál našim borcům půlminutový oddechový čas. Následující 3 minuty to byl fakt sparávný hokejový thriller, ale branky už jsme neviděli a zřejmě ironií osudu celý zápas skončil stejně jako ten před 2 měsíci v Přerově, tedy 5:5.

Teď máme 2 kola pauzu, tak se borci neflákejte (u mobilů a pod), poctivě a zodpovědně trénujete, choďte si zaběhat nebo zaplavat ať ty poslední 4 zápasy urvete. No a kdo můžete, jeďte v neděli fandit mladším žákům do kopru.

Fotogalerii z utkání naleznete zde.

 
Utkání
Muži | Neděle 01.10.2023
HC Rožnov - HC Studénka
4:5 sn (0:1,2:0,2:3, P 0:0, SN 0:1)
 
Dorost | Neděle 01.10.2023
HC Bobři Valašské Meziříčí - HC Černí vlci
3:8 (0:3,0:5.3:0)
 
Starší žáci | Neděle 01.10.2023
SK Prostějov 1913 - HC Černí vlci Rožnov
3:5 (3:0,0:2,0:3)
 
Mladší žáci | Sobota 30.09.2023
HC Černí vlci Rožnov - Tigers Zlín
5:17 (2:6,0:8, 3:3)
 
 
© eSports s.r.o. & HC Rožnov pod Radhoštěm - Email: info@hcroznov.com RSS