Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

DERBY S VALAŠSKÝM MEZIŘÍČÍM OVLÁDLI NAŠI DOROSTENCI S VELKÝM PŘEHLEDM

25.11.2019 | Marek Moll

Zápas s jasným průběhem předvedli v sobotu v Kopřivnici dorostenci Černých vlků; Bobrům z Valašského Meziříčí dovolili vsítit jedinou branku, sami jich nasříleli 7

Kdo ve třetím vzájemném zápase obou klubů z Valašska čekal jako obvykle vyrovnaný průběh a těsný výsledek, byl tentokrát se svým předpokladem hodně vedle. Naši už v první třetině ukázali, že pod taktovkou trenéra Libora Poláška dnes sehrají brankovou operetu.
O úvodní předehru se v 5.minutě postarali Adam Vařmířovský a Martin Dořičák, kteří po půlminutovém úspěšném držení kotouče v obranném pásmu Bobrů dokázali po vzájemné spolupráci zařídit vlkům vedení 1:0. Tři minuty nato měl Radek Miklas ohromnou šanci při naší přesilovce když se parádně uvolnil před Marečkovou brankou, dostal skvěle namazáno od Pepy Kováře, ale střela z první šla mimo. S takovou smůlou se nechtěl smířit náš bek Filip Moll, který si v 11 minutě ukořistil puk ve středním pásmu a vydal se sám na dobrodružný výlet s cílem navýšit náš náskok. Udělal si oba beky, a po levé kličce přesně zamířil k protilehlé tyčce Marečkovy kasy a nedal mu žádnou šanci. 2:0. Půl minuty před koncem se blýskla naše 3. lajna. Jendovu střelu sice ještě Mareček vyrazil, ale o úspěšnou dorážku se postarali Tomáš Zahradník, který puk protečoval k Adamovi Drastíkovi a ten už se nymýlil. 3:1. O závěrečný scénu prvého dějství se postaral Martin Dořičák, který se po pěkném ťukecu našich v našem útočném pásmu dostal ke kotouči, podržel si ho, objel si soupeřovu bránu, prokličkoval se mezi bránícími bobry a přesnou střelou k tyčce uzavřel obraz prvního dějství více než přjatelným skore 4:0.

Naši se během přestávky nechali lehce ukolébat úspěšným začátkem a tak, když na nás hosté po jejím skončení vlítli, měl Kuba Raška v brance poměrně dost práce a během prvních 5 minut musel krýt několik nebezpečných střel. Postupně se ale naši vraceli do počáteční formy a po krásném pasu Andyho Kaufmana do středního pásma se ukázkovou kombinací prosadili Martin Dořičák a Radek Miklas, který úspěšně zvyšuje na 5:0. Soupeř se snažil o vstřelení první branky, ale ani po dvou nabídnutých přesilovkách se to borcům z Valmezu nepodařilo a tak se výsledek do konce druhé třetiny už nezměnil.

Hned v úvodu poslední části hry ukázkově nabil Samo Rybár výborně postavenému Radkovi Miklasovi, ten ale ukázal, že i vyložené šance do odkryté branky nemusí vždy znamenat zápis na listinu úspěšných střelců. O čtyři minuty později naši opět výborně kombinovali za modrou čárou bobrů a když se dostal k puku Samko Rybár, předvedl ukázkovou důslednost a důraz a „dotlačil“ puk za záda Markovy branky. 6:0. Po neúspěšném, ale bojovném pokusu Patrika Šimíčka ve 46. minutě se v čase 47:34 prosadil Jenda Stáňa, kterému předtím vše pečlivě a obětavě nachystal opět Samko. 7:0. Hosté ale nechtěli dát svou kůži lacino a bez zářezu na golová futra a posledních 5 minut prověřovali pozornost našich borců ukolébaných 7mi brankovým rozdílem. Během 3 minut tak 2x zazvonila naše tyčka a dvě minuty před koncem se dokonce a bohužel pro čisté Raškovo konto, zavlnila po spolupráci Kolára a Hrdého i síť naší branky a skore se tak uzavřelo na konečných 7:1.

Foto z utkání zde

 
Utkání
Muži | Neděle 01.10.2023
HC Rožnov - HC Studénka
4:5 sn (0:1,2:0,2:3, P 0:0, SN 0:1)
 
Dorost | Neděle 01.10.2023
HC Bobři Valašské Meziříčí - HC Černí vlci
3:8 (0:3,0:5.3:0)
 
Starší žáci | Neděle 01.10.2023
SK Prostějov 1913 - HC Černí vlci Rožnov
3:5 (3:0,0:2,0:3)
 
Mladší žáci | Sobota 30.09.2023
HC Černí vlci Rožnov - Tigers Zlín
5:17 (2:6,0:8, 3:3)
 
 
© eSports s.r.o. & HC Rožnov pod Radhoštěm - Email: info@hcroznov.com RSS