Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

V NOVÉM JIČÍNĚ SI DOROSTENCI VÍTĚZSTVÍ URVALI AŽ V NÁJEZDECH

28.11.2019 | Marek Moll

V druhém zápase víkendového dvoukola v Novém Jičíně si dorostenci mákli o dost víc než den předtím doma s Valmezem

Po volnějším zápase s Valmezem v Kopřivnici museli dorostenci v Novém Jičíně přehodit na vyšší obrátky. Celým zápasem se nesla jakási přetahovaná a už od začátku utkání bylo patrné, že Ďáblové nám nedarují vůbec nic bez boje. Svou vytrvalostí a houževnatostí vyvažovali mírně lepší hokejovost Černých vlků a hrozili po každé chybě; ta první přišla v desáté minutě po projetí našeho obránce, kdy si pak útočník Nového Jičína prokličkoval cestu před Vohlídkovu branku a vzduchem vyslal dobře mířenou střelu. Adam však měl lapačku na správném místě a pokus domácích pohotově vykryl. Ve 13.minutě jsme pro změnu okupovali my obranné pásmo Ďáblů. Ti se sice pokusili vymanit z tlaku vyhozením kotouče, ten ale zachtil Martin Dořičák a pohotově nabil najíždějícímu Filipovi Mollovi, ten si v rychlosti obhodil oba soupeře a přesnou střelou do růžku otevřel skore na 0:1. V 18.minutě zaváhalo našeho křídlo na útočné modré čáře, domácí útočník ho připravil o puk a sám jel na naši bránu. Adam Vohlídka ale byl na svém místě a skvělým zákrokem vykryl i tuto příležitost domácích vyrovnat. Pro pozdější vývoj zápasu nutno na tomto místě podotknout, že je zatraceně velká škoda 3 nevyužitých přesilovek na naší straně.

Druhá část hry proběhla na golové pokusy i na výsledek vyrovnaně. Byly k vidění pěkné kombinace, jednoduché nahazování puku vpřed, ale i šance; tu první vážnější předvedl v 9.minutě Filip Moll, když si objel Jičínskou branku, ale jeho střelecký pokus jen prověřil pevnost tyčky brankové konstrukce a za záda Horáka se nedostal. V čase 34:32 si šel za sekání sednout na 2 minuty Andy, čehož Ďáblové chtěli za každou cenu využít a zatlačili nás do našeho obranného pásma. Tam o minutu později přišla obrovská šance domácích, ale Adam byl znovu na svém místě. Zbytek přesilovky jsme naštěstí dohráli bez inkasovaného golu. Uf. V poslední minutě druhé třetiny ještě stihl martin Dořičák nachystat parádní šanci (už nevím komu), ale tu pro změnu kryl Horák.

Třetí dějství hodně připomínalo to předchozí a opět to byli domácí, kteří významně zahrozili. Stalo se tak po vyloučení Adama Veřmířovského na 2 minuty za podražení, a následně po vyločení Martina Dořičáka za hru vysokou holí, kdy nás Nový Jičín opět zatlačil do defenzivy a i s dávkou štěstí a s výborně čapajícím Adamem jsme jejich nápor úspěšně odrazili a obě přesilovky ustáli bez branky. Naopak jsme si v 53. minutě mohli pojistit vítěztví, když jsme jeli 3 na 1, ale bohužel i tuto obrovskou příležitost jsme promarnili. A stálo nás to nakonec vítězství v základní hrací době, protože 2 minuty před koncem už domácí prolomili naši obarnu a Jakubů po asistenci Urbana srovnal na 1:1 a posunul zápas do samostatných nájezdů.

Ty jsem na rozdíl od minula zvládli perfektně a po třech kolech byla bilance 3 vstřelené goly a 0 golů inkasovaných. Bravo vlci, bravo Adam Vohlídka.

Foto z utkání najdete zde

 
Utkání
Muži | Neděle 01.10.2023
HC Rožnov - HC Studénka
4:5 sn (0:1,2:0,2:3, P 0:0, SN 0:1)
 
Dorost | Neděle 01.10.2023
HC Bobři Valašské Meziříčí - HC Černí vlci
3:8 (0:3,0:5.3:0)
 
Starší žáci | Neděle 01.10.2023
SK Prostějov 1913 - HC Černí vlci Rožnov
3:5 (3:0,0:2,0:3)
 
Mladší žáci | Sobota 30.09.2023
HC Černí vlci Rožnov - Tigers Zlín
5:17 (2:6,0:8, 3:3)
 
 
© eSports s.r.o. & HC Rožnov pod Radhoštěm - Email: info@hcroznov.com RSS