Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

DOROST FRÝDKU MÍSTKU PŘEHRÁL V POLÁRCE ČERNÉ VLKY VYSOKO 6:0

03.12.2019 | Marek Moll

V prvním odvetném utkání nástavby nám chtěl domácí Frýdek Místek oplatit prohru z Rožnova. A bohužel uspěl.

Tak jako jsme při prvním společném utkání S Frýdkem ve skupině o umístění sledovali parádní hokejovou bitvu, tak jsme tentokrát byly svědky nemastného neslaného výkonu svěřenců trenéra Libora Poláška, kteří z Frýdku odjeli nejen bez bodu, ale dokonce bez vstřeleného (uznaného) gólu.
V komentáři k zápasu není ani potřeba popisovat každou třetinu zvlášť, protože obraz celého zápasu (snad až na závěrečných 10 minut) byl takřka totožný. Prvních 12 minut zápasu jsme ještě odolávali a útok domácích se nám dařilo odrážet. Už od začátku jsme ale měli mezery v zakládání útoků a vyvezení nebo vyhození kotouče z našeho obranného pásma. Frýdečtí chytali naše pokusy o přihrávky i puky vyhazované naslepo po mantinelu a sami jsme jim tak poskytli několik příležitostí, jak nás zatlačit do hluboké defenzivy. Poprvé takovou příležitost využili Fluksa s Říhoškem, kteří po kombinaci kolem naší branky předvedli i rotaci, posledně jmenovaný se tak uvolnil a bekendem zavěsil do horního rohu. O dvě minuty později jsme sice kombinovali my u nich, ale po zachycené přihrávce následoval bleskový protiútok Wilka, Říhoška a Sekierky přes celé kluziště, my se ani nedotkli puku a bylo to 2:0. Za další 3 minuty se hrálo zase u nás, nechali jsme borce bruslit s pukem napříč třetinou, nakonec proběhla přenechávka bekovi, ten vypálil do skrumáže a s tečovanou střelou už Kuba nemohl nic dělat.3:0.
Další část zápasu moc změn nenabídla. Čtvrt hodiny jsme se snažili zabránit domácím vstřelit další branku, přičemž našich pár pokusů bylo taky neúspěšných. V čase 34:50 ale rozhodčí avizoval náš faul, domácí naskočili v šesti a opět střelou do mumraje před Kubovou branku a důraznou dorážkou zvýšili rozdíl na 4:0. My jsme sice vzápětí k závěru třetiny dostali skoro dvouminutovou lukrativní nabídku na hru 5 proti 3, ale nedokázali jsme ji zužitkovat, stejně jako to Adam nedokázal v následující šanci, kdy jel 1 na 0. Tady je to chlapci už důvod k pořádnému zamyšlení, jak a co se sebou udělat, aby jste se dokázali prosadit.
V polovině poslední třetiny předvedli domácí v podání Veličky, Rýpara a Motyky pěknou sehrávku 3 na 2, vyměnili si puk, ukázali tandem, vytáhli si Kubu k levé tyči a křídlo u tyčky pravé si po „centru“ vychutnalo gol do otevřené branky. 5:0. Nutno uznat, že naši na posledních 10 minut zabrali a dokonce vstřelili i gola, ale ten nakonec nebyl uznán pro postavení útočícího hráče v brankovišti (kterého tam mimochodem soupeř očividně natlačil). I dále jsme měli pěkné šance a dokázali jsme domácí přitlačit ke zdi a vystřelit několikrát na branku, ale ani po třech dorážkách z toho zápis do kolonky vstřelených branek nebyl. Naopak po zaváhání beka na útočné modré se do brejku dostal Hykl a po samostatném nájezdu uzavřel skore na konečných 6:0.

Foto z utkání najdete zde.

 
Utkání
Muži | Neděle 01.10.2023
HC Rožnov - HC Studénka
4:5 sn (0:1,2:0,2:3, P 0:0, SN 0:1)
 
Dorost | Neděle 01.10.2023
HC Bobři Valašské Meziříčí - HC Černí vlci
3:8 (0:3,0:5.3:0)
 
Starší žáci | Neděle 01.10.2023
SK Prostějov 1913 - HC Černí vlci Rožnov
3:5 (3:0,0:2,0:3)
 
Mladší žáci | Sobota 30.09.2023
HC Černí vlci Rožnov - Tigers Zlín
5:17 (2:6,0:8, 3:3)
 
 
© eSports s.r.o. & HC Rožnov pod Radhoštěm - Email: info@hcroznov.com RSS