Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

S KARVINOU DOROST NEUSPĚL ANI NA DOMÁCÍM LEDĚ

08.12.2019 | Marek Moll

Dorost chtěl doma býkům oplatit porážku z Karviné, ale nevyšlo to ani tentokrát

Ani napodruhé se dorostencům černých vlků nepodařilo najít recept na houževnatý a zodpovědný hokej býků z Karviné.

Už ve třetí minutě nám sice hosté nabídli první přesilovou hru, ale ani navzdory několika našim dobře mířeným střelám se nám skorovat nepodařilo. Naopak po vypršení Horosova trestu začali tempo hry udávat hosté a svým nasazením, zodpovědným přístupem a důsledností nás připravovali o nahrávky i získané kotouče a v 11. minutě dokázali svou kombinaci před Adamovou brankou úspěšně završit prvním golem. 0:1. Karvinští nás přehrávali i nadále a v 15.minutě podruhé vážně ohrozili naši branku, to když si 2minutový trest začal odpykávat za úder loktem Pepa. Následovaly 2 minuty, kdy nás zatlačili do defenzivy a Adam s jejich střelami odvedl spoustu dobré práce. Ani druhou a třetí naši přesilovku s Filipvou obrovskou šancí která následovala jsme využít nedokázali a na skore se v první část hry už nic nezměnilo.

Ve druhé třetině stejně jako v té první měli více ze hry hosté, což se projevilo nejen v počtu šancí ale i ve využití přesilovek. My jsme tu naši ve 28.minutě, kdy jel Patrik sám na brankáře, opět nevyužili, zatímco Karviná tu svou 2 min před koncem druhé části zužitkovala jednoduchou střelou po ledě od modré. I když se Adam před tím několikrát blýskl, tento laciný pokus Mendlíka už pokrýt nestačil a poslal obě mužstva do šatny se skorem 0:2.

Poslední třetina se pro nás stala doslova hororem, když nám 3 a půl minuty po začátku dějství hosté během necelých 6ti minut nasázeli díky Kryščakovi, Mikulovi a Škorpíkové 4 fíky a definitivně rozhodli o výsledku utkání. Pak ze své preciznosti mírně slevili a dovolili tak 8mimut před koncem zakončit Patrikovu spanilou jízdu čestným golem domácího mužstva. I když jsme pak moc chtěli přidat další goly, nepodařilo se a další zápas pro nás končí nelichotivým výsledkem 6:1.

Foto z utkání najdete zde.

 
Utkání
Muži | Neděle 01.10.2023
HC Rožnov - HC Studénka
4:5 sn (0:1,2:0,2:3, P 0:0, SN 0:1)
 
Dorost | Neděle 01.10.2023
HC Bobři Valašské Meziříčí - HC Černí vlci
3:8 (0:3,0:5.3:0)
 
Starší žáci | Neděle 01.10.2023
SK Prostějov 1913 - HC Černí vlci Rožnov
3:5 (3:0,0:2,0:3)
 
Mladší žáci | Sobota 30.09.2023
HC Černí vlci Rožnov - Tigers Zlín
5:17 (2:6,0:8, 3:3)
 
 
© eSports s.r.o. & HC Rožnov pod Radhoštěm - Email: info@hcroznov.com RSS