Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

BOJOVÁ VÝPRAVA DOROSTENCŮ DO ZNOJMA BYLA ÚSPĚŠNÁ

14.12.2019 | Marek Moll

Dorost černých vlků si minulou neděli přijel do Znojma pro výhru a oplatil tak Orlům porážku na domácím ledě

V neděli 08.12.2019 odjel dorost černých vlků do Znojma zkusit štěstí a prolomit serii neúspěšných zápasů. Nástup do hry pravda lépe vyšel domácím, kdy se ve druhé minutě dostali k nám do pásma, několikrát si vyměnili kotouč, rozpohybovali si Adama a jen díky střele, která nešla vzduchem to neskončilo golem ale pukem odraženým od betonu. Naši pak ale převzali aktivitu a začali soupeře dobrou hrou tlačit do obrany. V sedmé minutě jsme rozpuotali před Znojemdkou brankou střelecký kolotoč a po několika neúspěšných pokusech se poprvé trefil pepa Kovář, kterému vyražený kotouč posunul filip Kriegel. 0:1. Další povzbuzení přišlo o pět minut později při naší přesilovce, kdy na Filipa Molla stojícího u mantinelu za modrou časrou vyslal pas jJnda Stáňa. Filip v jízdě parádně zpracoval, udělal si kličkou jednoho okurkáře a po přejetí červené lajny vyslal na nic netušícího Věrného dělovku. Ta sedla naprosto přesně, znojemský brankář ji navíc postřehl až v poslední chvíli a vedli jsme 0:2.
Hned na začátku 2.třetiny jsme měli velkou příležitost odskočit domácím o 3 goly, ale vyraženou střelu od Davida Valáška, někdo (nevím kdo) dorážel do odkryté brány, ale byla to minela jak vyšitá. Škoda. Ačkoliv jsme byly o něco lepší, domácí nás ve 27. minutě trestuhodně nachytali na hruškách, když Barták naspálil puk na bránu přímo z buly a Pozděna jej jen lehce tečnul. Adam se po střele pomalu nestačil ani Vohlídknout. 1:2. Další skvělou solo jízdu předvedl Filip Kriegel, který se ve 32.minutě prokličkoval a natlačil až mezi kruhy, ale jeho střela jen orazítkovala tyčku. Čtaři minuty před koncem druhého dějství jsme opět zatlačili domácí do jejich obranného pásma a ukázkové ťukecu a držení kotouče se prosadilo trio Patrik Šimíček, Jenda Stáňa a Radek Miklas, který úspěšně zakončil střelou k pravé tyči, zvýšil náš náskok na 1:3 a golově tak prostřední část hry uzavřel.
Třetí třetinu už si naši možná mysleli, že dvoubrankový rozdíl uhájí bez větší dřiny, polevili a v tu ránu nás domácí začali trochu tlačit do kouta a několika akcemi zahrozili snahou vsítit a vyrovnat. Vlci se ale zavčasu vzpamatovali a i když už do konce zápasu branka nepadla, Orlům se na jejich hru recept podařit nenašel. Konečný výsledek z pohledu Znojma je tedy 1:3.
Foto z utkání najdete zde.

 
Utkání
Muži | Neděle 01.10.2023
HC Rožnov - HC Studénka
4:5 sn (0:1,2:0,2:3, P 0:0, SN 0:1)
 
Dorost | Neděle 01.10.2023
HC Bobři Valašské Meziříčí - HC Černí vlci
3:8 (0:3,0:5.3:0)
 
Starší žáci | Neděle 01.10.2023
SK Prostějov 1913 - HC Černí vlci Rožnov
3:5 (3:0,0:2,0:3)
 
Mladší žáci | Sobota 30.09.2023
HC Černí vlci Rožnov - Tigers Zlín
5:17 (2:6,0:8, 3:3)
 
 
© eSports s.r.o. & HC Rožnov pod Radhoštěm - Email: info@hcroznov.com RSS