Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

STARŠÍ ŽÁCI MAKALI ALE DOMA NA ŠUMPERK JEN DOTAHOVALI

24.12.2019 | Marek Moll

Nedělní zápas starších žáků s Šumperkem měl šťávu, ale vlci vždy jen dotahovali nebo dorovnávali náskok draků

V neděli 15.12.2019 přijeli do Rožnova zkusit štěstí mladí draci z Šumperka. Bohužel pro nás byl jejich výlet za vítězstvím úspěšný.
Celých 16 minut se hrál vyrovnaný hokej, ale hosté přece jen ukázali, že do Rožnova nepřijeli s úmyslem prohrát. Po zaváhání našehou útoku za modoriu čarou Šumperských poslal přesnou přihrávkou Mácha dopředu  Plahala, ten si lehce poradil s naší odbytou obranou a nechytalenou střelou zápěstím poslal puk za Markova záda, aniž by ten byl schopen úspěšně zakročit a poslal draky do vedení 0:1.
Druhá třetina už byla na goly o dost bohatší a i pro nás úspěšnější. Už 2 a půl minuty po jejím začátku si dobře porozuměli Peter Balažovič a Adam Koláček, který poprvé překonal Ondráčka a srovnal na 1:1. Hosté ale už  po půlminutě odpověděli a rychlou akcí s dobrou spoluprací Plhala a Škrabala jdou opět do vedení. 1:2. Naši bojovali ale stejně tak i hosté a po dalších 7 minutách zápasu zafungovala dvojice mladých draků Šimek, Škrabal, který podruhé překonává Marka a zvyšuje na nepříjemnývh 1:3. To si ale vlci líbit nenechali a stejně jako dříve hosté už po půlminutě ukázali, že to mladíci ze Šumperka tak jednoduché mít nebudou. Během pěti minut se 2x prosadila naše dvojice mladších žáků Jindra Stružka a Alex Drábek, kteří poprvé po asistenci Davida Miklase a podruhé po asistenci Marka Stodůlky dokázali najít společnou řeč přeihrávek, srovnali skore na 3:3 a poslali obě družstva s tímto výsledkem na krátký oddech před posledním dějstvím.
V něm znovu pokračovala tuhá a oboustranně poctivě vedená bitva o vítěznství a opět to byli hosté, kteří po 2 a půl minutách skorovali, když se dvojice Kuschner a Pospíšil propracovala až k nám a poslala draky opět do vedení. 3:4. Jenže vyrovnanost obou celků byla viditelná z každého koutu zimáku a za necelé 3 minuty se Mirovi Žárskému podařilo puk protlačit za záda Ondráčka a znovu vyrovnat skore, tentokrát na 4:4. Do konce zápasu zbávalo 15 minut a oba týmy jeli na plné obrátky a čekali na sebemenší zaváhání soupeře. Toho se naneštěstí dočkali Šumperáci, když hlavní sudí poslal 2 a půl minuty před koncem zápasu Tomáše Marka sedět na trestnou za napadení. Hostům to netrvalo ani mimnutu, kdy svou přesilovku využili a další minutu a půl už jen bránili svoje bodíky, což se jim nakonec podařilo a vyhráli tak těsným rozdílem 4:5. No,škoda, ale pěkný zápas to byl, to joo.

Foto z utkání najdete zde.





 
Utkání
Muži | Neděle 01.10.2023
HC Rožnov - HC Studénka
4:5 sn (0:1,2:0,2:3, P 0:0, SN 0:1)
 
Dorost | Neděle 01.10.2023
HC Bobři Valašské Meziříčí - HC Černí vlci
3:8 (0:3,0:5.3:0)
 
Starší žáci | Neděle 01.10.2023
SK Prostějov 1913 - HC Černí vlci Rožnov
3:5 (3:0,0:2,0:3)
 
Mladší žáci | Sobota 30.09.2023
HC Černí vlci Rožnov - Tigers Zlín
5:17 (2:6,0:8, 3:3)
 
 
© eSports s.r.o. & HC Rožnov pod Radhoštěm - Email: info@hcroznov.com RSS