Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

DOROST NA LEDĚ VE VALMEZU TENTOKRÁT VYBOJOVAL JEN HUBENOU ALE O TO CENNĚJŠÍ VÝHRU

24.12.2019 | Marek Moll

Podobně jako v základní skupině tentokrát obě mužstva předvedla poměrně vyrovnaný výkon. Vlci byli opět úspěšnější.

Středa 18.12.2019 přinesla už potřetí v této sezoně napínavé derby Černých vlků a Bobrů z Valašského Meziříčí. Hrálo se tentokrát zase na ledě ve Valmezu a tak to pro ná i s ohledem na sestavu Bobrů byla velká výzva.
Od začátku do konce zápasu to byl souboj rychlosti, kdo bude dříve u kotouče a pak i kdo urve puk v osobním souboji. Bobři v tomto ohledu předvedli vynikající výkon, ale naši ukázali ještě něco malinko navíc. I proto se v první třetině hrálo více u sousedů a ustáli jsme i úvodní přesilovou hru bobrů. Na druhou stranu jsme i přes obrovský tlak a velké šance nedokázali zužitkovat 2 přesilovky naše. V 8. minutě se výborně vysunul Martin Dořičák, dostal a zpracoval dalekou nahrávku, ale i jeho samostatný nájezd dokázal Mareček zlikvidovat. V sedmnácté minutě si ale znovu vyšlápli vlci na bobří doupě; Veřma od výborně rozehrál na najížedějícího Martina Dořičáka, ten obratně zatáhl puk za modrou lajnu domácích, po pár kličkách našel najíždějícícho Jendu a ten povedeným bekendem zavěsil jedinou banku zápasu a posal nás do vedení 0:1. Ještě jeden bekend před brankou domácích předvedl do konce třetiny po nahrávce od Martina Radek MIklas, ale rána neměla bohužel ideální směr a šla vedle.
Úvod druhé třetiny zase patřil více nám, ale naše usílí opět troskotalo na nevyužitých golových příležitostech. Pak se ale na chvíli role obrátili a domácí nás na pár minut zahnali do kouta. Vytěžili z toho sice několik dobrých šancí na vyrovnání, ale ani jednu z nich neproměnili, taky díky vynikající práci Kuby Rašky v naší brance. Následující obraz hry vypovídal o vyrovnaných kvalitách obou týmů a nabídl svižný hokej a na obou stranách několik zdařilých útočných akcí, včetně následného rychlého protiútoku. 2x jsme hráli v oslabení, ale díky zodpovědnému přístupu jsme přesilovky bobrů ustáli bez ujmy. V závěru třetiny měl po přihrávce od Martina opět obrovskou šanci Radek, ale i tentokrát minul.
Poslední část hry jsme na soupeře znovu vletěli a během první minuty si vytvořili tlak a další (neúspěšné) golové příležitosti. Soupeř v následujících 5ti minutách oplatil naši troufalost dvěma nájezdy ze hry poprvé v situaci 2 - 1, podruhé 2 - 0, ale Kuba v bráně opět podržel. S ubývajícím časem pak na sobě domácí cítili velký tlak a soustředili veškerý arzenál na vyrovnání skore. Naši ale výborně bruslili a napadali a nedovolili soupeři hrát jeho hru. Bobři už nahazovali odkukoliv a bylo vidět, že obrovská snaha vyrovnat už lehce ubírá na kvalitě jejich hry. O to lépe ale rozhodně ne snadno se nám dařilo držet výsledek, který jsme nakonec ubojovali až do konce utkání. Díky kluci za parádní vánoční dárek.

Foto z utání zde.

 
Utkání
Muži | Neděle 01.10.2023
HC Rožnov - HC Studénka
4:5 sn (0:1,2:0,2:3, P 0:0, SN 0:1)
 
Dorost | Neděle 01.10.2023
HC Bobři Valašské Meziříčí - HC Černí vlci
3:8 (0:3,0:5.3:0)
 
Starší žáci | Neděle 01.10.2023
SK Prostějov 1913 - HC Černí vlci Rožnov
3:5 (3:0,0:2,0:3)
 
Mladší žáci | Sobota 30.09.2023
HC Černí vlci Rožnov - Tigers Zlín
5:17 (2:6,0:8, 3:3)
 
 
© eSports s.r.o. & HC Rožnov pod Radhoštěm - Email: info@hcroznov.com RSS