Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

V NEDĚLNÍM ZÁPASE DOROSTENCI SPOLEHLIVĚ PŘEHRÁLI NOVÝ JIČÍN

07.01.2020 | Marek Moll

Po krátkém zaváhání v úvodu utkání už zbytek zápasu kontrolovali Černí Vlci

V neděli 5.1.2020 přívitali v 2.kole nástavby na domácím ledě Černí vlci Ďábly z Nového Jičína a porážku z prvního kola jim chtěli vrátilt i s úroky.
První minuty zápasu tomu ale rozhodně nenasvědčovali. Po nekvalitní rozehrávce a následné nedůrazné defenzivě před naší brankou našel Berka dobře postaveného Martince a ten nabídnutou šanci bez váhání proměnil. 0:1. Naši ale pomalu začali číst hru soupeře a v kombinaci se zlepšujícím se herním projevem a lepším bruslením převzali opratě zápasu do svých rukou. Nejdříve se na konci šesté minuty podařilo kvalitně založit útok Martinovi Dořičákovi, ten našel najíždějícího Petra Kelnara, který si to ťuknul s Radkem Miklasem a ten srovnal na 1:1. O dvě minuty později u nás chybovali hosté, jejich přihrávku jsme zachytili a raketovým brejkem se Radek Miklas a Martin Dořičák postarali o vedoucí branku na 2:1. Hosté byli vývojem utkání zaskočeni a následující minuty je od dalšího inkasovaného golu zachránilo jen štěstí a naše nedokonalé zakončení, kdy jsme promarnili asi 3 golovky. To nás trochu zbrzdilo a hosty naopak nakoplo a pro změnu zatlačili do defenzivy oni nás. Do konce první části se pak aktivita rovnoměrně rozprostřela na obě strany, ale branka už nepadla.
Nástup do druhé třetiny zvládli lépe Jičínští a znovu nás zatlačili na 3 minuty do obranného pásma. Naši zapomněli bruslit a provedení a zpracovánípřihrávek taky vázlo. Naši ale zmobilizovali síly a koncentraci a začali Ďáblíky přehrávat. Obrovskou šanci ve 29. minutě, kdy jsme jeli 3 na 1 jsme ale proměnit ještě nedokázali. O minutu později ale David Valášek a Filip Kriegel ukořistili puk ve středním pásmu a vyslali dopředu Pepu Kováře. Ten vystartoval obloukem kolem mantinelu a z prostoru kruhu vypálil z úhlu přesně mířenou střelu a zvýšil na 3:1. Naše golová jízda pokračovala, když se po hezké kombinaci Radka Miklase a Adama Koláčka dostal puk k Martinovi Dořičákovi. Ten se ale rychlým přesunem Říká v bráně Jičína nenechal zaskočit, udělal mu kličku do protipohybu a zasunul puk za jeho záda. 4:1. I v dalších munutách jsme měli navrch a ďáblům, zdálo se, docházely síly. Náš tlak v čase 38:50 ještě skončil tyčkou, o pár vteřin později jsme ale vybojovali buly, kluci si to v našem útočném pásmu hezky ťukli a Adam Koláček zvýšil na 5:1 a poslal oba týmy do šatny se 4brankovým rozdílem.
Ani to ale Jičínské neodradilo a během první poloviny posledního dějství využívali našich chyb a několikrát vyškolili naši obranu a prověřili dovednosti Adama Vohlídky. Ten ale předváděl skvělé zákroky a ďáblům už žádný gol nedovolil. Poslední hořkou pilulku museli hosté spolknout po solojízdě Martina Dořičáka, který nakonec zkušeně našel před soupeřovou brankou Radka Miklase, ten se nemýlil a zvýšil na konečných 6:1. Ďáblové pak dřeli, zkoušeli nahazovat dlouhé přihrávky a dát alespoň ještě jeden gol, ale naši všechno spolehlivě kryli a zápas s jisotou dohráli.
Zajímavost utkání: Rozhodčí neudělili ani jeden trest (a ne že by pár situací vyloučením nezavánělo)

Foto z utkání najdete zde.

 
Utkání
Muži | Neděle 01.10.2023
HC Rožnov - HC Studénka
4:5 sn (0:1,2:0,2:3, P 0:0, SN 0:1)
 
Dorost | Neděle 01.10.2023
HC Bobři Valašské Meziříčí - HC Černí vlci
3:8 (0:3,0:5.3:0)
 
Starší žáci | Neděle 01.10.2023
SK Prostějov 1913 - HC Černí vlci Rožnov
3:5 (3:0,0:2,0:3)
 
Mladší žáci | Sobota 30.09.2023
HC Černí vlci Rožnov - Tigers Zlín
5:17 (2:6,0:8, 3:3)
 
 
© eSports s.r.o. & HC Rožnov pod Radhoštěm - Email: info@hcroznov.com RSS