Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

ROŽNOVSKÉ ÁČKO SI V DOMÁCÍM UTKÁNÍ PORADILO V PRODLOUŽENÍ S KARVINOU

13.01.2020 | Marek Moll

V sobotu 18.ledna šel po rozpačitém začátku výkon i souhra rožnovských nahoru. Vítězná branka v prodloužení byla zasloužená.

Začátek utkání byl z naší strany prošpikovaný několika chybami, z nichž tu v obraně potrestali hosté hned ve 2.minutě a ze situace 2-1 vytěžili svou první branku. 0.1. Naši se po vstřeleném golu zvedli, zvýšili otáčky a začali hrát s větší odvahou i zodpovědnotí a srovnali tak tempo, které býci nastavili. Několikrát jsme Karvinou zatlačili do pásma, ale ani střely ani dorážky jsme v gól proměnit nedokázali. Obdobně to zkoušeli i hosté, ale jejich branka ze 13.minuty rozhodčím uznána nebyla. V 16.minutě jsme ukázkově sehráli hru 5 na 4 a využili tak naší přesilovky k vyrovnání. Postarali se o to Tomáš Prycl a Jirka Švrček. 1:1.
Druhou třetinu jsme bohužel začali v duchu přísloví nedáš dostaneš; po zachycení přihrávky v našem obranném pásmu a našem rychlém breaku se nepodařila tandemová přenechávka, hosté si přihrávku stáhli a v blesku jeli situaci 2 na 1 karvinští a nedali Maximovi Kučerovi šanci. 1:2. O necelé 2 minuty později ale Petr Lukáš vyškolil za karvinskou brankou jednoho z Býků parádní zpětnou kličkou, poslal přihrávku k protilehlé tyči, našel výborně stojícího Tomáše Prycla a bylo vyrovnáno. 2:2. V 31. minutě přidal Lukáš Kuchařík další branku (s parádičkou pro diváky), ke které mu svou asistencí pomohl Martin Kroupa. 3:2. Rožnov měl dál viditelnou převahu i v počtu střel, ale přišlo vyloučení a 5 minut před koncem 2.dějství nás 2x v oslabení naštěstí podržel Maxim Kučera. Minutu před koncem třetiny tlak hostů na vyrovnání zesiloval, jejich obránci neustále nastřelovali puky na naši bránu, my jsem nebyli schopni puk urvat a vyvézt ven a v čase 39:23 se jim podařilo jednu z dorážek přeměnit na gol. 3:3. Do konce prostřední části jsme měli ještě několik šancí, ale bohužel bez proměněného golu.
Nástup do poslední části byl podobný průběhu té druhé, hosty jsme dostávali pod tlak, měli hodně šancí, ale k naší smůle jsme ani z jedné nevytěžili vedoucí branku. Naopak ojedinělá protiakce býků v 53.minutě vyústila v situasci 2 na 1 a dala divákům znát, kdo má v zakončení navrch. Krul zvyšuje na 3:4. Naši to ale nevzdali a pokračovali ve svém skvělém výkonu, kterým zjevně Býky zaskočili. Opět jsme měli v držení kotouče i střelách navrch, ale tentokrát i s úspěšným zakončením. 2 minuty před koncem se nám podařilo vyrovnat vydařenou střelou od levého kruhu a poslat oba mančafty za stavu 4:4 do prodloužení. Zásluhu na tom měli Robert Skopal, Lukáš Kuchařík a střelec Petr Lukáš.
I v prodloužení se naplno projevila naše převaha z většiny zápasu, hrálo se hlavně v obranném pásmu Karviné a po dvou minutách bylo dělovkou do šibenice rozhodnuto. Rožnov bere 2 body a vítězí nad Býky z Karviné 5:4.

Foto z utkání zde.
Foto z Týdeníku SPEKTRUM zde. Autor Pavel Románek.

 
Utkání
Muži | Neděle 01.10.2023
HC Rožnov - HC Studénka
4:5 sn (0:1,2:0,2:3, P 0:0, SN 0:1)
 
Dorost | Neděle 01.10.2023
HC Bobři Valašské Meziříčí - HC Černí vlci
3:8 (0:3,0:5.3:0)
 
Starší žáci | Neděle 01.10.2023
SK Prostějov 1913 - HC Černí vlci Rožnov
3:5 (3:0,0:2,0:3)
 
Mladší žáci | Sobota 30.09.2023
HC Černí vlci Rožnov - Tigers Zlín
5:17 (2:6,0:8, 3:3)
 
 
© eSports s.r.o. & HC Rožnov pod Radhoštěm - Email: info@hcroznov.com RSS