Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

DOROST ČERNÝCH VLKŮ ZNOVU NESTAČIL NA FRÝDEK MÍSTEK

13.01.2020 | Marek Moll

Nedělní utkání dorostenců s Frýdkem-Místkem mělo až na pár úseků vcelku jasný průběh. Hosté nás nakonec přehráli i přestříleli.

V první třetině to ale chvílema vypadalo dost nadějně. Už po půl minutě se dostal do breaku Martin Dořičák, a byl při svém „samostatném nájezdu“ faulovaný. Následující trestné střílení jsme ale nevyužili a Martin navíc pro zranění levé ruky zbytek zápasu nedohrál. Hosté pak měli lehce navrch a v 5.minutě, kdy se dostali k nám do pásma si dobře najížděli, vyměnili si pár přihrávek a po té poslední od Říhioška na malický vstřelili první branku. 0:1. Naše odpověď ale byla adekvátní, kluci hráli zodpovědně, k soubojům, přihrávkám i zpracováním kotouče přistupovali soustředěně a důsledně, což nám po perfektní spolupráci druhé lajny a po kombinaci Davida Valáška, Pepy Kováře a Filipa Kriegiela přineslo ve 12.minutě vyrovnávací gol. 1:1. O necelé 2 minuty později se ale znovu prosadili hosté. Souboj u levého mantinelu uprostřed našeho obranného pásma jsme prohráli, Malicky nechal našeho borce za zády a z prostoru bodu pro vhazování vystřelil tak, že rána prošla nějakým záhadným způsobem Adamovi za záda. Naši už ten kvalitní hokej z předchozích minut nezopakovali a do šaten se tak šlo za stavu 1:2

Druhá část hry nám hned na začátku přinesla početní převahu kvůli pozdnímu nástupu Frýdeckých na led. Vytvořili jsme si několik šancí, bohužel ale všechny vyšly naprázdno. Co bylo trochu překvapením je fakt, že i v oslabení si hosté dokázali najít cestu před Adama Vohlídku a 2x vyzkoušeli jeho dovednosti. Adam ale byl na svém místě. Na konci 25. minuty měl golovou příležitost Patrik Šimíček, který sice s obtížema, ale přesto zpracoval dlouhý pas a jel vteřinu sám na bránu. Puk ale za záda Swienczeka nedostal. Naše hra se změnila v neuspořádanou a chvílema i v nekolektivní podívanou, čehož hosté okamžitě využili. Ve 33. minutě si to ťukl malický s Řihoškem, ten pak do středního pásma vysunul Stuchlíka, který využil fatálního selhání naší obrany, projel mezi našima jak mezi kuželkama a protože už měl u nás i své kolegy, nedalo jim velkou práci Adama v brance rozpohybovat a vstřelit gola do odkryté klece. 1:3. Hru jsem následně sice mírně zlepšili, ale k výsledku ve formě golu nevedla ani tutovka pro Petra Kelnara, jehož střelu ze dvou metrů do odkryté branky Swienczek minutu před koncenm třetiny nějakým zázrakem chytil do lapačky.

Ani na začátku poslední části hry nedokázali naši na hru Frýdeckých zareagovat. Chyby, nedůslednost a nedostatek dovedností v práci s kotoučem pro nás znamaenaly, že jsme nebyli schopni z obranného pásma vyvézt ani vyhodit puk ze třetiny a zoufalými pokusy o zakázané uvolnění jsme nabíjeli obráncům hostů jejich čepele, které se jen třepaly na dělovky od modré nebo na nahrávky a nahazování před naši branku. Vysloužili jsme si tímto stylem i 4. gol, který nám v 51.minutě vsítil Siekierka. Malou naději nám ještě dali David Valášek a Filip Kriegiel, kteří zachytili ve středním pásmu přihrávku soupeře a rozjeli se v přečíslení na Frýdeckou branku; první střelu ještě Swienczek kryl betonem, ale dorážku už Filip zvládl bez chyby. 2:4. O minutu později ale přišlo na adresu naší střídačky ujištění, že dnes to za body nebude. Borci z Frýdku si ve vlastním obranném pásmu ukořistili puk a bleskově vyrazili dopředu. Nechali za zády i naše beky a po dvojté přihrávce přišla střela Malického, kterou sice Adam Chytil, ale asi ne 100%ně, jelikož ji rozhodčí i po odpískání uznali jako branku hostí.2:5. Poslední kousek Frýdeckých přišel o další minutu později a Holéczy s Berkou pečetili na konečných 2:6.

Foto z utkání zde.

 
Utkání
Muži | Neděle 01.10.2023
HC Rožnov - HC Studénka
4:5 sn (0:1,2:0,2:3, P 0:0, SN 0:1)
 
Dorost | Neděle 01.10.2023
HC Bobři Valašské Meziříčí - HC Černí vlci
3:8 (0:3,0:5.3:0)
 
Starší žáci | Neděle 01.10.2023
SK Prostějov 1913 - HC Černí vlci Rožnov
3:5 (3:0,0:2,0:3)
 
Mladší žáci | Sobota 30.09.2023
HC Černí vlci Rožnov - Tigers Zlín
5:17 (2:6,0:8, 3:3)
 
 
© eSports s.r.o. & HC Rožnov pod Radhoštěm - Email: info@hcroznov.com RSS