Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

OSLABENÝ DOROST SE V PROSTĚJOVĚ TRÁPIL.

04.02.2020 | Marek Moll

I když jsme měli světlé chvilky, sobotní zápas dorostu měl od začátku jasného favorita v domácím týmu. Na hru v 11 hráčích se při pohledu na výsledek v tomto případě nelze vymlouvat.

Hned po půl minutě nás domácí zatlačili k nám do pásma, tam naše křídlo (klasicky) naslepo a nedůrazně zemetlo kotouč přímo na čepel Tábora, ten posunul na Vyroubala, který našel před brankou volného Stloukala a zásluhou jeho střely to bylo 1:0. Domácí měli jasnou převahu a naši jim to nijak zvlášť nestěžovali. V sedmé minutě sice 1. lajna rychlým breakem a střelou Martina Dořičáka zahrozila, ale bohužel bez úspěchu. V čase 7:34 si šel 2 minuty za hákování odsedět Tomš Zahradník a jestřábi toho náležitě využili. Zahnali nás do kouta a pomalu jsme se ani nestíhali dívat na jejich rychlé nahrávky a bruslení do volného prostoru, což nevyhnutelně vedlo v 9. minutě k další brance domácích v podání Kotlána. 2:0.
O 6 minut později jsme zase nezvládli naši hru v obranném pásmu; přihrávku našeho křídla zachytil soupeř jěště u nás v pásmu, následovala rychlá kombinace ve třech a střela Koutného, kterou Adam ještě vyrazil, ale na dorážku Zatloukala už nedosáhl. 3:0. Poslední tři minuty první části jsme si sice vypracovali několik šancí, ale ani situace 2 na 1 v podání Filipa Kriegiela a Petra Kelnara, ani nájezd (po samostatném úniku) Martina Dořičáka nevedly k očekávanému snížení rozdílu.

Ani začátek druhé třetiny nepřinesl výraznou změnu. Po dvou minutách jsme si u nás v pásmu lehkovážně nechali vzít puk Žákem, který pohotově posunul na Stloukala, ten si obratně první kličkou udělal centra, vytáhl si Adama na stranu a další kličkou zasunul do odkryté branky. 4:0. Neuběhly ani 2 minuty a Beneš u nás (znovu) zachytil náš zametený kotouč, tečnul to Tománkovi a ten z otočky poslal po ledě puk za Adamova záda. 5:0. Za další dvě minuty nás znovu na naši modré obral o kotouč Vyroubal, po přímočaré kombinaci s Táborem a Stloukalem si vytáhli Adama z branky a posledně jmenovaný nás pak bez větší námahy obdaroval dalším fíkem do kasy. 6:0. V polovině zápasu pak přišla naše příležitost snížit. Adam Veřma z pozice vedle naší branky pěkně našel Filipa Kriegiela stojícího až před prostějovskou modrou, Filip přesný pas zpracoval, z otočky nabral rychlost, za modrou se prosadil mezi dvěma domácími beky a šikovným blafákem překonal Dubského. 1:6. O minutu později se sice na buly prosadil Petr Kelnar, vyrazil dopředu, ale jeho střela neměla neměla díky důrazné obraně domácích dostatečnou razanci, aby prošla za brankovou čáru soupeře. Naše hra se oproti předchozímu výkonu zlepšila, začali jsme bruslit s domácími, prosazovat se v rychlosti i v soubojích a podstatně jsme zvýšli i počet střel na prostějovskou branku. Většina z nich šla ale bohužel vedle nebo nad a tak není divu, že z toho žádná golová radost nebyla.

Poslední část hry už byla vyrovnaná, ale na překvapení v podobě obratu (jako při posledním vzájemném utkání) to rozhodně nebylo. Po 5ti minutách hry Adam Veřmířovský dobře vyslal dopředu Honzu Prepsla a Adama Drastíka, kteří pak naservírovli kotouč Jendovi a ten pohotově snížil, ale to bylo z naší golové produkce pro tento zápas vše. 2:6. Snažili jsme se, ale bylo vidět, že dneska to opravdu nepůjde. 3 minuty před koncem jsme v naší přesilovce navíc zase zvolnili a jestřábi toho okamžitě využili; opět nás u nich v pásmu připravili o kotouč a díky rychlosti byli před Adamem dříve než naši beci a Kudláček po kombinaci s Tománkem uzavřel na konečných 7:2. Na závěr nutno podotknout, že i když jsme hráli v 11 lidech, zcela jistě to nebyl hlavní důvod nevalného průběhu a výsledku hry.

Foto z utkání najdete zde:

SK Prostějov 1913, spolek:
2 DUBSKÝ Matěj GK , 3 POLCR Radek D, 5 ZATLOUKAL Štěpán D, 8 STLOUKAL Adam F, 10 SOLDÁN Jakub D, 12 KOTLÁN Matěj F, 13 ŽÁK Jan F, 14 BENEŠ Petr D, 15 TOMÁNEK Ondřej F, 16 TÁBOR Tomáš F, 17 VYROUBAL Tomáš F, 18 ČERNÝ Roman D, 19 KOUTNÝ Alexandr F, 20 HOLUB Tomáš D, 21 KUDLÁČEK Ondřej C F, 22 KOLÁŘ Jakub D, 23 HRAČOVÁ Anežka D

HC Černí vlci
2 VOHLÍDKA Adam GK, 4 ŠIMIČEK Patrik C F, 5 DOŘIČÁK Martin D ,6 STÁŇA Jan F, 9 ONDRUCH Vojtěch F, 10 ZAHRADNÍK Tomáš F, 14 KELNAR Petr D, 15 KRIEGIEL Filip F, 16 DRASTÍK Adam F, 17 VEŘMÍŘOVSKÝ Adam D, 18 MOLL Filip A D, 20 PREPSL Jan F

 
Utkání
Muži | Neděle 01.10.2023
HC Rožnov - HC Studénka
4:5 sn (0:1,2:0,2:3, P 0:0, SN 0:1)
 
Dorost | Neděle 01.10.2023
HC Bobři Valašské Meziříčí - HC Černí vlci
3:8 (0:3,0:5.3:0)
 
Starší žáci | Neděle 01.10.2023
SK Prostějov 1913 - HC Černí vlci Rožnov
3:5 (3:0,0:2,0:3)
 
Mladší žáci | Sobota 30.09.2023
HC Černí vlci Rožnov - Tigers Zlín
5:17 (2:6,0:8, 3:3)
 
 
© eSports s.r.o. & HC Rožnov pod Radhoštěm - Email: info@hcroznov.com RSS